Legyen helyben az első!

Legyen helyben az első!

Sokan gondolják tévesen azt, hogy elég elkészíteni egy honlapot, az máris hozza majd a vásárlókat. Keresőoptimalizálás nélkül ez csak vágyálom. Ebben tudok segíteni én. Garantálom, hogy vállalkozása, üzlete honlapja két hónapon belül a Google találati listájának elejére kerül városa vállalkozásainak honlapja között!

Ha valaki üzletét egy udvar mélyében nyitja meg, nem számíthat arra, hogy az utcán sétálók felfedezik azt és ott költik el pénzüket. Ugyanígy, ha pénzügyi szolgáltatásai egy lift nélküli ház negyedik emeletén működő irodában várják a megrendelőket, de csak egy apró tábla jelzi ezt a kapu mellett, nem remélheti a nagy forgalmat.

A keresőoptimalizálás (SEO) nélkül elkészült honlap mutathat jól, tartalmazhat nagyon sok terméket, szolgáltatást, de ha a Google találati listáján csak a sokadik oldalon jelenik meg, nem számíthat látogatóra. Anélkül pedig nincs értelme reggelenként bekapcsolni a pénztárgépet.

Hogyan tudhatja meg, hogy honlapja optimalizálása megfelelő? Támpont lehet a honlap által generált forgalom, ha az alacsony, akkor a honlapot nem értékelik a keresők. De van egy hely, ahol csak be kell írni honlapja címét (valami.hu), és százalékban egy percen belül megkapja az eredményt. Ha a kapott érték kisebb 80 %-nál, akkor honlapja haszontalan, 80-90 % között már reménykedhet, 90 % felett pedig felesleges hozzám fordulnia. → Itt tudja ellenőrizni honlapját.

Helyi vállalkozások honlapjait értelemszerűen a helyi viszonyokhoz érdemes optimalizálni. Ha pizzériája helyben szállít ki, akkor helyben kell az első helyen lennie, ha pénzügyi szolgáltatásait helyben szeretné értékesíteni, vagy fényforrás szaküzlete a helyi piacot célozza meg, elég, ha helyben teljesít jól a honlapja.

Az alábbi telefonszámon érdeklődhet, illetve az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével kérheti ajánlatomat. A jól optimalizált honlap többszörösére emelheti forgalmát, növeli bevételeit és a hónap végi elszámoláskor magasabb hasznot mutathat ki.

Fontos tudni, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Ha honlapja a helyi piacon három hónapon belül nem kerül a Google találati listájának első három helyének valamelyikére, visszafizetem a szolgáltatás díját!

Hívjon most! (+3620) 824-6731

Ajánlatkérés keresőoptimalizálásra