Keresőoptimalizálás (SEO)

Keresőoptimalizálás nélkül esély sincs arra, hogy egy honlap jó helyen landoljon a Google, vagy a Bing találati listáin. Nem elég a jól elkészített honlap, ha a technikai háttér és a tartalom nem a keresők analitikájának kiszolgálására készül.

Tegyük fel, hogy nyitunk egy cipőboltot egy főutcára nyíló udvar mélyén. Nyilván nagyobb lenne a forgalmunk, ha ezt a cipőboltot a főutcán nyitnánk. Ha még a kirakatot is telepakoljuk vonzó árukkal, akkor biztosak lehetünk benne, hogy sok vevőnk lesz.

Ugyanezt fordítsuk le a keresőoptimalizálás szempontjaira. Ha elkészül egy honlap, az olyan, mintha az udvarban nyitnánk üzletet. Ha a honlap keresőoptimalizált, azzal azonnal kikerül a főutcára, ha pedig még online marketinget is hozzáteszünk, akkor lesz sok vevőnk.

Egy honlap készítésekor tehát nem mindegy, hogy a honlapot működtető kódok, a böngészőben megjelenő honlap forrása mit tartalmaz. De az sem mindegy, hogy milyen és mekkora szöveg jelenik meg, szerepelnek-e abban a fontos kulcsszavak, milyen mértékben szerepelnek és hol jelennek meg pontosan. Nem mindegy, hogy ha feltöltünk képeket a tartalmakhoz, hogyan látja azokat a keresőrobot.

Én olyan honlapokat készítek, amiket szeret a Google. Én a főutcára készítem a honlapokat.

Gondolja végig! Ha az Ön honlapja kiválóan teljesít, visszahozza az árát és sokat segít üzleti elképzelései megvalósításában, akkor ne olvasson tovább!

Ha azonban van hiányérzete a honlap teljesítményével kapcsolatban, akkor olvassa el, milyen megoldások kínálok!

Részletes ajánlat – keresőoptimalizálás (SEO)

Érdekli a téma? Hívjon most! (+3620) 824-6731