Honlapkészítés

Honlapkészítés és keresőoptimalizálás. Arra törekszem, hogy alacsony áron magas minőséget kínáljak, ezért Drupal, Joomla és WordPress CMS-eket használok. Egy honlap elkészítése időszakonként változó tudást igényelt. Amíg az internet hőskorában elsősorban a HTML szerkesztést kellett ismernie a honlapkészítőnek, addig a 2000-es évek elején már tudni kellett dinamikusan programozni és adatbázisokat használni. A Google egyeduralkodóvá válásával érkeztünk el abba a korba, ahol a honlapkészítőnek már nem csak jó programozó szakembernek kellett lennie, de ismernie kellett a felhasználók szokásait, vágyait, céljait is.

Saját tárhelyen Drupal, Joomla és WordPress CMS rendszerekkel készítek korszerű, könnyen kezelhető admin felülettel szerkeszthető honlapot. Ezen a felületen a honlap elkészülte után minden tartalmat a megrendelő önállóan kezelhet, új tartalmakat tölthet fel, már meglevőket szerkeszthet, vagy törölhet. Az ilyen honlapok előnye, hogy a honlap valamennyi funkciója egyedi, a megrendelő igényeihez kialakított, a honlap arculata pedig ugyancsak egyedi. Az ilyen honlapok tartalmazzék a keresőoptimalizálás teljes eszköztárát.

A honlapok bemutatkozó részéhez, a szolgáltatásokhoz és a termékcsoportokhoz megírom a induló szövegeket. Az ilyen szövegek a megrendelővel egyeztetett, a jövőbeli kereséseknél releváns kulcsszavakat megfelelő számban és módon tartalmazzék. Erről bővebben a Szövegírás résznél olvashat.

A honlapkészítésnél a cél, hogy olyan honlapok készüljenek, amelyekkel a honlapok tulajdonosa jó eséllyel léphetnek ki a világhálóra, vállalkozásuk, szervezetük tevékenységét bemutatni.

További, honlapkészítéssel kapcsolatos tartalmakat olvashat ezen a honlapon.

Érdekli a téma? Hívjon most! (+3620) 824-6731