Fehérnemű, lakástextil és rövidáru webshop

Fehérnemű, lakástextil és rövidáru webshop

Egy győri központú, több üzlettel is rendelkező kereskedelmi vállalkozás tevékenységét online kereskedelemmel is kiegészítette. Egyoldalas design, webshop.

A vállalkozás online üzletének egyoldalas, reszponzív design-t választottunk. Ezen a felületen lehetőség van a teljes termékskála megjelenítésére.

A felső részen megjelenik a három termékkör (fehérnemű, lakástextil, rövidáru), majd három szekcióban egyenként a termékkörök kínálata. A felületen akciós termékekre figyelmet felhívó banner és termékcímkék is láthatók. Ezekkel biztosított, hogy minden érdeklődő megtalálja a maga számára érdekes terméket.

A webshop oldalain átláthatóan jelennek meg a forgalmazott termékek. A termékoldalakon a termékek részletes leírása kapott helyet, sok-sok termékkép megjelenítésével. Van mód a különböző méretek és a méretek szerint változó árak kombinálására és megjelenítésére.

A termékoldalakon a kapcsolódó termékek is megjelennek, illetva a hasonló termékek, így a vásárlók pontosan azt találják, amit keresnek.

Link: fehernemu-lakastextil-rovidaru.hu

Szeretne hasonló honlapot? Kérje ajánlatomat!

[rl_gallery id=”608″]