Dominikai utazási információk három nyelvű honlapon

Dominikai utazási információk három nyelvű honlapon

A Dominikai Köztársaságban dolgozó szlovák-magyar pár honlapja. A megcélzott közönség közép-európai, így az angol mellett szlovák és magyar nyelven is megjelennek a tartalmak.

A honlap elkészítésénél több fontos szempontra is tekintettel kellett lenni. A honlap legfontosabb célpontjai a szlovák és magyar, a Dominikai Köztársaságba utazni tervező emberek, így az angol nyelv mellett mindkét nyelven meg kell jelennie a tartalomnak. Ezért készült egy többnyelvű felület, ahol a magyar látogatók elsőre a magyar nyelvű felületre érnek, a szlovákok a szlovák nyelvűre, mindenki más pedig az angol nyelvű oldalakra jut. Természetesen, ha valaki váltani akar a nyelvek között, ezt egy kattintással megtehet, így ha pl. egy adott kirándulás bemutatását nézi angol nyelven, egy kattintással átválthat ugyanazon kirándulás magyar vagy szlovák nyelvű bemutatására.

Természetesen nem csupán a tartalmak, de pl. a tájékozódást segítő címkék, vagy képleírások is a megfelelő nyelven jelennek meg.

A nyitóoldalon szükség volt a lehető legtöbb információ megjelenítésére, természetesen úgy, hogy az még áttekinthető legyen és mobileszközökön se tartson sokáig a tartalom letöltése.

A honlap alkalmas folyamatos hírközlésre, a szolgáltatások, kirándulási ajánlatok megjelenítésére. Minden nyelven rendelkezésre állnak a kapcsolatfelvételt, vagy a jelentkezést segítő űrlapok. A telefonszámok úgy jelennek meg, hogy mobiltelefonról csak rá kell bökni és már tárcsáz is.

A honlap arculata ötvözi az egyoldalas design-t a hírportálszerű megjelenéssel.

Link: dominicantravelinfo.com

Szeretne hasonló honlapot? Kérje ajánlatomat!

[rl_gallery id=”585″]