Babaház Virágstúdió webshop

Babaház Virágstúdió reszponzív webshop

Babaház Virágstúdió reszponzív webshop honlapja. Minden megjelenítő eszközön (PC, notebook, tablet és telefon) megfelelően jelenik meg az arculat.

Látványos effektekkel készült egyoldalas design készült. A menüsor alatt folyamatosan váltakozó diasorozat fut. A diák alatt figyelemfelhívó (mindenkori akciók, illetve fontos tájékoztatások) sáv jelenik meg, majd a hat kategóriára utaló képek, amelyekre kattintva a kategóriában megvásárolható termékek jelennek meg. A nyitóoldal alján beágyazott térkép található útvonaltervezési lehetőséggel.

A nyitóoldalon beágyazott térkép található útvonal keresővel, a kapcsolattartást űrlap segíti. A felületen megjelenő telefonszámokat elég megérinteni, így könnyen lehet hívást kezdeményezni.

A webshop alkalmassá lett téve kártyás fizetésre és valamennyi keresőoptimalizálási lehetőség megtalálható rajta. Speciális, irányítószámokon alapuló szállítási zónák kerültek kialakításra. A látogatók kapcsolatfelvételi lehetőségét űrlapok segítik, amelyeken keresztül a honlap üzemeltetőjével tudják felvenni a kapcsolatot. A honlap rendelkezik a biztonságos adatkapcsolatot tükröző SSL tanúsítvánnyal.

Link: viragjarat.hu

Szeretne hasonló honlapot? Kérje ajánlatomat!